302020nov
Julgåva 2020

Julgåva 2020

En annorlunda jul också i Indien

Så här års brukar vi kanske vara upptagna med julplanering av släktträffar och julklappsinköp, men julen 2020 kommer att bli annorlunda. För de människor och verksamheter som vi hjälper genom vårt stöd till CMC Vellore blir denna jul också annorlunda. Under pandemin har livsvillkoren försämrats för de fattiga och ofta övergivna äldre som finns kvar i byarna när barnen flyttat till städerna för att söka arbete. Den fattiga ursprungsbefolkningen i Jawadhi Hills hör också till en utsatt grupp som i samband med pandemin fått det ännu svårare.

Julgåvan 2020

I år har Du möjlighet att ge en vän en julgåva som går direkt till behövande i de verksamheter som föreningen stöder. För den som önskar finns möjlighet att beställa gåvobevis; de två olika motiven och hur Du beställer beskrivs här. Börja med att föra över summan Du önskar skänka till föreningens plusgirokonto 58 23 40-6 och märk betalningen med Ditt eget namn. Om Du väljer alternativ 1 eller 2 (se nedan) lägger Du till 20 kr och skriver ”Gåvobevis” efter ditt namn i betalningsmeddelandet. Samtidigt mailar Du information enligt något av nedanstående alternativ senast 12/12.

Alternativ 1: Om Du önskar få hem gåvobeviset till Din egen adress, skicka Ditt namn och adress till siri.carpelan@gmail.com. Specificera även vilket av gåvobevisen du önskar.

Alternativ 2: Om Du önskar att gåvobeviset skickas direkt till mottagaren, skicka in Ditt namn samt mottagarens namn och adress till siri.carpelan@gmail.com. Specificera även vilket av gåvobevisen du önskar.

Alternativ 3: Om Du önskar skicka gåvobeviset digitalt, skicka Ditt namn och adress till siri.carpelan@gmail.com. Specificera även vilket av gåvobevisen du önskar.

På gåvobevisen finns lite information om föreningen samt utrymme för en personlig hälsning.

Sprid gärna information om vår verksamhet till bekanta och vänner! Tack för alla bidrag – fortsätt stödja verksamheten i Vellore!