272022jun
Glad sommar – medlemsmöte i september och Indienresa i december!

Glad sommar – medlemsmöte i september och Indienresa i december!

Glad sommar alla medlemmar önskar vi i styrelsen! Ett verksamhetsår har lagts till handlingarna och ett nytt har inletts. Protokollet från senaste årsmötet finner ni på vår hemsida (http://www.friendsofvellore.se/om-oss/arkiv/). Under det gångna verksamhetsåret har ni och andra givare bidragit med 315 000 kr som vi har kunnat förmedla vidare till verksamheten vid Christian Medical College i Vellore, stort tack för detta!

Vid årsmötet skulle den före chefen vid CMC Sunil Chandy ha medverkat, men på grund av tekniska problem kunde det inte genomföras. Istället kan vi inbjuda till ett öppet medlemsmöte 18 september där dr Chandy kommer medverka och berätta om tidigare och aktuella utmaningar i Vellore. Mer information kommer när sommaren lider mot sitt slut.

Ny medlemsresa planeras till Sydindien och Vellore mot slutet av året

En annan nyhet är att vi äntligen planerar en ny resa till Indien och Vellore för medlemmar och vänner. Styrelseledamoten Eta Forshamn som har fungerat som resans ciceron vid många tidigare tillfällen gör så även i år. Vi har gjort en preliminär plan enligt följande: Avresa mellan jul och nyår 2022 och total restid ca 14 dagar. Resan kommer fokusera på södra Indien med besök till såväl tempelstäder, hill stations, Backwaters i Kerala samt givetvis ett besök till de verksamheter vi stöder i Vellore. För de som sedan önskar finns det möjlighet att förlänga resan med en rundtur som inkluderar New Delhi, Agra med Taj Mahal samt Rajasthan. Mer info kommer fortlöpande. Om ni redan nu vet att ni är intresserade, hör av er med epost till etaforshamn[at]hotmail[dot]com.