82018dec
Julgåva 2018

Julgåva 2018

Nu är det snart jul igen och Friends of Vellore Sweden vill tacka er alla för ert stöd under året som varit. Med hjälp av er har vi detta år samlat in mer än 200 000 kr som vi har kunnat föra över till några av de projekt vi stöttar på plats i Velloreområdet. Pengarna har bland annat gått till att delfinansiera en ny buss för den mobila kliniken vid CHAD och till att stötta de äldrecentra vi i era år varit engagerade i. Tack för era bidrag!

Men, snart är det jul och i Velloreområdet nns det många som inte har det lika bra som vi här i Sverige. Vi har därför i år förberett några olika julkort ni kan beställa av oss för att skänka en julgåva.

Precis som förra året samlar vi i jul in pengar till några av de projekt vi stöttar vid RUHSA (Rural Unit for Health and Social Aairs) som är ett av Christian Medical Colleges socialmedicinska projekt på landsbygden utanför Vellore. RUHSA driver bland annat era äldrecentra för fattiga äldre, erbjuder amningsskola till nyblivna mödrar och subventionerad sjukvård till fattiga patienter. Du kan läsa mer om RUHSAs verksamhet på vår hemsida www.friendsofvellore.se.

Av RUHSA har vi fått en lista på kostnader för lite olika paket de behöver hjälp att samla in pengar till:

– Matvaror för julmiddag åt en familj: 80 kr
– Ett par skor anpassade för en diabetessjuk: 80 kr

Hur gör du för att beställa ett julkort?

1. Välj vilket/vilka paket du vill skänka och hur många.

2. Sätt in motsvarande summa på vårt plusgirokonto 582340-6. Märk din betalning med ditt namn!

3. Skicka ett mail till gustaf.walther@hotmail.com med info om a/ vilket kort du önskar (se nedan) b/ vem gåvan är ifrån c/ vem kortet är till d/ adress kortet ska skickas till e/ eventuell personlig hälsning du vill ha tryckt på baksidan av kortet, utöver den skriver vi vad din gåva har gått till.

4. Din beställning vill vi ha senast 16/12 för att kortet ska hinna fram innan julafton.

God jul och gott nytt år önskar Friends of Vellore Sweden!

Nr 1:

Nr 2:

Nr 3:

Nr 4:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.